Our Service | Zonlelong.com

Di Malaysia, terdapat lebih daripada 100 hartanah yang akan dilelong setiap hari. Ini bermaksud terdapat lebih 3,000 rumah & hartanah yang akan dilelong setiap bulan.

Melalui lelongan, anda berpeluang untuk;

checkmarkblue2Beli rumah dengan harga murah
checkmarkblue2Beli bawah harga pasaran
checkmarkblue2Mendapatkan rumah idaman
checkmarkblue2Tambah rumah untuk keluarga
checkmarkblue2Jimat ribuan ringgit
checkmarkblue2Pelaburan – Beli murah dan jana pendapatan dari sewa bulanan
checkmarkblue2Pelaburan – Beli murah dan menjual semula ikut harga pasaran
checkmarkblue2Pelaburan – Beli tanah kosong & majukan

Pada masa kini ramai orang cenderung untuk membeli rumah/hartanah lelong berdasarkan perasaan mereka semasa proses pembidaan. Tindakan ini adalah salah satu risiko yang perlu dielakan. Walaupun rumah/hartanah lelong adalah satu bentuk pelaburan yang baik, tetapi tidak semua lokasi bernilai & menguntungkan. Pembelian bedasarkan nafsu & emosi boleh membuatkan anda membeli rumah/hartanah yang salah. Oleh kerana itu, kami dari zonlelong.com terpanggil untuk bantu anda.

Service & Perkhidmatan yang kami sediakan;

1) LISTING – Kami zonlelong membantu anda mendapatkan dan mengumpulkan senarai lelongan seluruh Malaysia yang terkini untuk memudahkan anda membuat pilihan rumah & hartanah lelong yang terbaik yang pastinya lebih rendah dari harga pasaran semasa. Anda boleh layari portal zonlelong.com ini untuk cari & pilih rumah/hartanah idaman anda.

2) KHIDMAT NASIHAT – Nasihat & Rundingan untuk memudahkan anda membuat pembelian rumah/hartanah lelong dari proses sebelum, semasa & selepas lelong.

3) WAKIL LELONG* – Kami boleh jadi Wakil lelongan bagi pihak anda. Kami membantu anda yang mungkin tidak berkesempatan untuk hadiri lelong & anda juga tidak perlu mengambil cuti pada hari lelongan. Kami akan menyediakan dokumen yang diperlukan untuk kemudahan anda. (*Klang-Valley sahaja)

4) MARKET VALUE – Kami boleh bantu anda menyemak harga pasaran semasa melalui network & penilai yang biasa berurusan dengan kami untuk memudahkan anda menyemak harga pasaran semasa dan meletakan had bidaan pada hari lelong.

5) BANK DRAFT – Kami boleh bantu anda menyediakan Bank Draft mengikut kepada harga rumah/hartanah lelong yang ingin anda beli.

6) PINJAMAN – Kami mempunyai rangkaian untuk memudahkan anda membuat Pinjaman perumahan bagi hartanah lelong yang berjaya dibeli. Jaminan kelulusan pinjaman ini bergantung kepada kelayakan dan kemampuan anda untuk membuat pinjaman.

7) LAWYER – Kami boleh bantu anda mendapatkan peguam (lawyer) yang berpengalaman untuk bantu anda menguruskan proses pindahmilik hartanah lelong yang telah berjaya anda beli. Kami mempunyai rangkaian peguam (lawyer) yang berpengalaman untuk melancarkan proses pembelian anda.

Pihak kami juga mempunyai rangkaian Ejen hartanah berdaftar yang berpengalaman dalam menguruskan proses sewaan, pembelian, dan jualan hartanah bagi pihak anda. Rangkain yang kami sediakan khas untuk memudahkan anda membuat perancangan & mencapai matlamat pembelian rumah/hartanah anda sama ada untuk kediaman sendiri atau pelaburan.

Service & Perkhidmatan kami sesuai untuk :

  • Sesiapa sahaja yang berminat untuk beli Rumah Lelong
  • Mereka yang tidak pernah membeli Rumah melalui Lelong
  • Mereka yang tidak tahu atau mempunyai sedikit pengalaman dalam Rumah lelong
  • Eksekutif yang sibuk dan tiada masa
  • Pelabur hartanah
  • Mereka yang berada Jauh seperti Luar negeri atau negara
  • Mencari rumah murah
  • Sesiapa sahaja yang ingin membeli rumah

Oleh itu, kami bersedia untuk bantu anda :

Right Melancarkan pendaftaran anda semasa lelong
Right Mengelakkan anda Tersalah memilih rumah/hartanah
Right Mengelakkan anda ditipu oleh sindiket @ ulat-ulat
Right Mengelakkan anda dari terpedaya dengan helah-helah dalam bilik lelongan
Right Menghilangkan tekanan semasa lelong
Right Tidak membuat bidaan mengikut emosi
Right Menghilangkan Tekanan Lelong
Right Menjimatkan masa anda
Right Membantu anda dari rugi ribuan ringgit

Untuk mendapatkan info lanjut berkenaan perkhidmatan & service yang kami tawarkan anda boleh terus hubungi kami disini atau cari rumah lelong pilihan di portal zonlelong.com ini.

Our Service - Zonlelong

error: Content is protected !!