Anda boleh pilih untuk dapatkan POS sahaja atau sekali dengan COS. Kadar bayaran adalah seperti dibawah:

Produk Non-Member Member
POS Only RM60 RM30
POS & COS RM80 RM50

(Anda boleh daftar sebagai member zonlelong.com untuk dapatkan pos & cos dengan harga diskaun disini. Jika anda adalah member zonlelong, anda perlu log masuk terlebih dahulu untuk dapatkan harga diskaun ini. Log in / Daftar Disini)

Anda boleh dapatkan dan buat tempahan POS & COS ini melalui kami dengan 2 langkah mudah:

Langkah 1:
Lakukan pembayaran mengikut keselesaan anda di bawah.

A) Bayaran Secara ATM / Online

#Maybank @ CIMB Bank
Lakukan pembayaran mengikut pilihan anda
ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah ATM Funds Transfer 3rd Party Account / Deposit Tunai di ATM / Deposit Cek di ATM / Deposit Tunai di Kaunter / Deposit Cek di Kaunter atau Online Fund Transfer ke No. Akaun dibawah :

Akaun & Bank No. Akaun
MD Realty Services
(CIMB Bank)
86-0047993-5
Muhd Firdaus Zahari
(Maybank)
514114666234

Untuk Online Banking anda boleh klik mana-mana pilihan bank dibawah :

fpx_cimb fpx_bankislam fpx_hongleong fpx_pbebank fpx_rhbnow

maybank2ulogo

Masukkan alamat email admin@zonlelong.com untuk rujukan bagi perbankan online.

PENTING:
Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

Langkah 2:

PERINGATAN : Sila Isi borang dibawah SELEPAS selesai membuat pembayaran seperti diatas sahaja.

Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

** Username adalah no ID untuk anda gunakan sebagai log masuk ahli. Jika ID pilihan anda telah dipilih lebih awal oleh ahli lain, pihak kami akan hantarkan ID random kepada anda. Sebaiknya anda isi Username mengikut nama depan email anda untuk mudah ingat.


Produk & Tempahan:*

Ref ID Hartanah / Username Anda :

*

Alamat Hartanah Pilihan:

*

Nama Anda:

*

Email Anda:

*

No. Tel/HP Anda:

*

Kaedah Pembayaran:

*

Tarikh Tempahan / Bayaran:*

Bukti Bayaran / Masa / Jumlah Bayaran: *

 

Nota Tambahan (jika perlu):

Note :  Untuk mempercepatkan proses pengesahan bayaran, sila pastikan anda mengisi butiran tempahan dengan tepat. Anda juga disarankan untuk masukkan digit terakhir no telefon anda untuk memudahkan kami mengesan pembayaran anda. Khususnya untuk Online Banking @ Fund Transfer.

Contohnya; Jika nombor telefon anda 012-123 4567. Masukkan pembayaran sebanyak RMxxx.x7 bagi mempercepatkan proses pengesahan pembayaran anda.

Jika anda Membuat bayaran secara Cash Deposit @ ATM Transfer, Anda disarankan untuk turut membuat penghantaran Slip atau Bukti bayaran untuk mempercepatkan proses pengesahan bayaran dengan cara Copy/Scan/Crop/Print Screen seperti contoh di bawah ;

contoh-resit-atm-cimb Order Pos

dan hantarkan ke : admin@zonlelong.com

P/S : Maklumat Pendaftaran & Pengesahan serta Link Download Produk dan tempahan anda akan dihantar melalui email dalam tempoh 24 Jam selepas bayaran dibuat atau selewat-lewatnya 48 Jam. Sila semak INBOX atau SPAM BOX email anda nanti.

P/P/S : Jika anda ada sebarang pertanyaan atau masalah berkenaan cara di atas sila hubungi support team kami secara email admin@zonlelong.com atau Whatsapp (010-344 3058).

Yang benar,

Admin zonlelong.com

error: Content is protected !!