Ramai Mengeluh Kerana Kenaikkan Harga Rumah Yang Tidak Masuk Akal…

Jangan Risau!!!

Anda Berpeluang Untuk Dapatkan Rumah/Hartanah Idaman  20%-50% Lebih Murah Dari Harga Pasaran Semasa Melalui Lelongan.

Tahukah anda, dianggarkan lebih kurang 100-150 buah hartanah di istiharkan untuk dilelong setiap hari. Hampir setiap hari juga akan ada Rumah & Hartanah yang akan dilelong sama ada diadakan di Mahkamah, Pejabat Tanah atau Tempat Lelongan Awam.

Melalui zonlelong, Kami akan bantu anda mendapat senarai hartanah lelong terkini yang diperolehi dari bank, pelelong, mahkamah, pejabat tanah, lawyer, majalah, katalog, akhbar harian dan sumber-sumber yang sah dan membantu anda membuat pilihan hartanah lelong yang berbaloi untuk dibeli.

Pihak kami akan maklumkan kepada anda seawal mungkin. Kami akan bantu dan bimbing anda untuk miliki Rumah/Hartanah lelong sama ada untuk pelaburan atau untuk kediaman sendiri.

Untuk memudahkan kami membantu anda mendapatkan senarai rumah lelong yang anda mahukan, sila isi form dibawah mengikut kawasan hartanah dan jenis hartanah serta bajet harga hartanah yang anda mahukan.

App Form -Zonlelong
(Masukan Ref No hartanah lelong kami jika ada)
Atau masukan butiran ringkas hartanah pilihan di sini.
Ref: ()

PENTING!!: Pastikan anda betul-betul serius untuk membeli rumah/ hartanah. Pastikan bajet anda logik mengikut jenis hartanah dan lokasi hartanah yang anda mahukan. Kami minta maaf awal-awal, jika anda tidak terima sebarang makluman senarai hartanah lelong terkini kerana anda mengisi bajet hartanah yang mustahil untuk dimiliki. Kami yakin anda adalah seorang yang bijak dalam membuat perancangan.

error: Content is protected !!