Anda telah SEDIA dan buat persediaan untuk membeli Hartanah Lelong?..

Adakah anda PERTAMA KALI ingin beli Rumah Lelong?

Anda sering hadapi masalah seperti berikut;

Jika anda tidak biasa serta takut tersilap langkah untuk beli rumah lelong.

Kami dari team zonlelong bersedia membantu mereka-mereka yang betul serius untuk dibantu dan anda adalah salah seorang darinya kerana telah meluangkan masa membaca tip dan panduan berkenaan rumah lelong ini.

 Kami akan berikan perkhidmatan, rundingan, bimbingan dan nasihat dalam membantu anda membuat pembelian rumah lelong yang terbaik.

 Melalui perkhidmatan ini, kami akan membantu dan membimbing anda langkah demi langkah untuk melalui proses lelongan dari sebelum, semasa dan selepas lelong. Kami akan bantu sampai proses jual beli rumah lelong anda selesai.

 Kami akan cari dan dapatkan rumah pilihan anda. Anda cuma tunggu kami maklumkan kepada anda rumah dan hartanah lelong yang terbaik untuk anda beli. Kami akan buat semakan status rumah untuk memastikan rumah tersebut bebas dari segala risiko dan masalah.

 Kami akan dapatkan POS & COS ini dan menjelaskan terma serta syarat penting lelong yang wajib anda tahu. Kami akan guide dan berikan penjelasan lanjut tentang proses dan prosedur lelongan kepada anda.

 Jika anda tidak dapat hadir pada hari lelong dan sibuk dengan urusan kerja, jangan risau. Pihak kami boleh jadi wakil bagi pihak anda untuk pergi lelong. Kami sendiri akan sediakan dokumen yang diperlukan untuk hadiri lelong bagi pihak anda.

Jika anda ada sebarang pertanyaan, anda boleh terus hubungi Founder zonlelong secara call/wasap dibawah;

 

error: Content is protected !!