SQUAD EJEN LELONG

BANK & KOMISEN

Anda boleh akses selepas log masuk sebagai member Skuad Ejen Lelong sahaja.

JADUAL BANK & % KOMISEN EJEN LELONG

Sila log masuk untuk paparkan jadual disini.

ZL EJENLELONG Whatsapp Group

HALAMAN INI TERHAD KEPADA SKUAD EJEN LELONG SAHAJA!

ZL EJENLELONG Whatsapp Group

 

TERMA & SYARAT:

 

  1. Pendaftaran Pembida/Pembeli perlu dibuat selewatnya 2 hari sebelum dari tarikh lelong untuk membolehkan anda (menuntut) Claim Komisen dan mestilah dibuat pada waktu bekerja sahaja.
  2. Pendaftaran Lelong ini juga sangat penting kepada Pembida/Pembeli kerana ada sebahagian bank yang mensyaratkan supaya Pembida/Pembeli perlu buat pendaftaran terlebih dahulu supaya tunggakan ditanggung.
  3. Kebanyakan Harta Tanah di bawah nama Syarikat Tidak mempunyai komisen, sila sahkan dengan kami mengenai tuntutan sebelum memasarkan & membuat Pra-Pendaftaran Lelong.
  4. Sekiranya Pembida/Pembeli membuat pendaftaran melalui 2 agensi perbezaan, kelulusan adalah berdasarkan kepada keputusan akhir  pihak Bank dengan memberikan Surat Pelantikan Eksklusif + salinan I/C + salinan Bank Draft.
  5. Jika komisen lebih dari RM 10,000. Kadar bayaran akan mengikuti pembayaran seperti di bawah, pembayaran pertama maksimum hingga RM10,000, baki setelah menerima pembayaran akhir dari pihak bank.
  6. Kelulusan & pemprosesan Pendaftaran Pembida/Pembeli adalah berdasarkan kepada siapa yang terawal. “First Come First Serve Basic”.
  7. Rate komisen adalah berbeza-beza dan bergantung kepada pihak bank.
  8. Komisen yang telah dibayar juga boleh ditarik balik sekiranya Pembida/Pembeli gagal menjelaskan baki harga belian atau gagal menyelesaikan proses pembelian.
  9. Sebarang komisen juga boleh berubah & ditamatkan tanpa notis dan tertakluk kepada keputusan dan kelulusan daripada pihak bank yang melelong.
  10. Terma & Syarat ini juga tertakluk kepada perubahan mengikut kesesuai masa & keadaan.
ZL logo Background Kosong 01_Small

Copyright © 2024

www.zonlelong.com | Developed by MD Realty Services