Zoom - Zonlelong 01 - Start-UP_Small

"Rahsia Bagaimana Anda Boleh Jual Rumah Lelong Tanpa Tengok Rumah Lelong Didedahkan."

Bukan Itu Sahaja!

"Tanpa Bawa Customer Pergi Tengok Rumah, Tanpa Jumpa Customer, dan Hanya Lakukan Dari Rumah, Anda Juga Boleh Dapat Komisen."

Hi.. Assalamualaikum & salam hormat?

Sekarang masa berjalan cukup pantas dan saya tahu anda tidak mahu buang masa untuk dengar cerita yang bukan-bukan.

Jadi saya terus kepada point utama.

Apa yang ingin saya kongsikan dan dedahkan kepada anda adalah berkenaan “Rahsia Ejen Lelong.”

Rahsia tentang peluang dan cara bagaimana jana pendapatan sebagai ejen lelong dalam industri rumah lelong.

Anda Pasti Nak Tahu:

Sebenarnya ada banyak lagi rahsia Ejen Lelong saya akan bongkarkan untuk anda nanti.

Saya akan dedahkan Real Kes Study;

"Bagaimana anda juga boleh jual Rumah Lelong dan dapatkan komisen Tanpa susah-susah tengok rumah, Tanpa bawa customer pergi tengok rumah & Tanpa keluarkan banyak kos dan modal."
MD Firdaus Zahari
Penasihat Hartanah Lelong & Pelelong Berlesen

Siapa Saya?

Nama saya Muhd Firdaus Zahari, merupakan seorang Pelelong Berlesen Selangor dan Auction Counselor.

Saya berada dalam industri rumah lelong sejak tahun 2010 dan berkhidmat sebagai Penasihat Lelongan Sepenuh masa sehingga ke hari ini.

Sinar Harian_18 July 2016_01_Peranan Perunding Rumah Lelong

Pasti anda pernah baca salah satu perkongsian saya melalui akhbar dibawah:

Ada 3 sebab kenapa Ejen Lelong ini menarik:

Number 01

Setiap Hari Ada Lelong

Ada lebih 3,000 rumah lelong setiap bulan dan hampir setiap hari ada lelongan. Akhir-akhir ini ada lambakan rumah lelong disebakan PKP.

Listing Baru Setiap Hari

Rumah lelong tidak pernah habis. Setiap hari akan ada listing baru dan anda boleh dapatkan secara percuma sahaja.

Number 03

Ada Permintaan

Permintaan untuk orang beli rumah sentiasa ada setiap hari. Bahkan ramai orang berminat untuk beli rumah dengan harga murah.

Anda pastinya lebih tahu tentang pasaran hartanah sekarang.

Anda nak beli rumah murah atau beli rumah mahal?.

Sudah pasti ramai nak beli rumah dengan harga lebih murah dari harga pasaran dan ingin buat pelaburan yang menguntungkan.

Jadi hartanah lelong adalah lubuknya.

Rumah lelong juga adalah lubuk duit yang sangat menarik untuk diteroka. Banyak peluang yang boleh anda manfaatkan untuk jana pendapatan sama ada sebagai ejen lelong atau jadi seorang pelabur hartanah lelong.

fishing-money - rumah lelong lubuk duit

Pendedahan rahsia ini terbuka kepada mereka yang serius untuk teroka kerjaya sebagai ejen lelong.

Jadi saya minta maaf awal-awal kerana ianya bukanlah program Percuma.

Ada sedikit pelaburan supaya anda dapat berikan komitmen untuk hadir pada tarikh dan masa yang telah ditetapkan.

Jangan Risau!

Untuk menghargai pelaburan dan komitmen anda, saya akan berikan 5 Rakaman Video Bonus yang bernilai RM495 secara PERCUMA

free_bonus1

BONUS 1: 4 Faktor Adanya Lambakan Rumah Lelong

Lambakan rumah lelong akan terjadi. Faktor-faktor ini akan nampakan anda kelebihan dan peluang kenapa anda perlu jadi ejen lelong. (Bernilai RM99)

Flow Kerja Ejen Lelong

BONUS 2: Flow Tugas & Jalan Kerja Ejen Lelong

Apa tugas dan jalan kerja ejen lelong yang wajib anda tahu akan dikongsikan melalui video rakaman ini.(Bernilai RM99)

27 perangkap bahaya rumah lelong

BONUS 3: 27 Perangkap Bahaya Rumah Lelong

Ketahui 27 perangkap bahaya rumah lelong ini untuk minimakan risiko membeli rumah lelong. (Bernilai RM99)

BONUS 4: Cara Dapatkan Listing Rumah Lelong

Lubuk atau rahsia listing rumah lelong yang wajib anda tahu akan di dedahkan disini. (Bernilai RM99)

BONUS 5: Rahsia Rumah Lelong Direct Bank

Anda perlu tahu rahsia Rumah Lelong Tanpa Perlu Masuk Lelong supaya boleh bantu bakal pembeli anda dapatkan rumah lelong dengan harga reserve sahaja. (Bernilai RM99)

Saya akan terus hantarkan kesemua Bonus di atas selepas tempahan anda disahkan. 

Apa Kata Mereka;

#02_Murali Gopalen - Testimoni Zonlelong
#03_Wawa - Testimoni Zonlelong
#01_Kamarul - Testimoni Zonlelong
#07_Sharifah Salina -Testimoni Zonlelong
#09_Lukmanulhakim_Menang Lelong - Testimoni Zonlelong
#10_Muhammad Hilmi_Menang Lelong - Testimoni Zonlelong
"Input baru bagi orang yg pertama kali nak belajar hartanah lelong. Input yg diberikan sangat membantu saya kerana sebelum tiada siapa yang mendedahkan langkah demi langkah seperti ini."
Wawa
"Keep it up, ramai lagi org2 sales yg tengah xde kerja sekarang. ini adalah peluang ke emasan utk mereka ceburi."
Sarah
"Kelas yang sangat recommended!... hope boleh mendalami ilmu lg akan datang... Terima kasih tuan!!"
Imran Aliff
"Cara penyampaian mudah difahami dan senang untuk bertanya."
Norhasimah
"Tahniah atas kejayaan zoom-up program baru2 ni. Bnyk sngt benda yg saya dpt sampai tak sempat nk hadam. Now, time’s to act & learning through the process insya Allah."
Husnul Hadi
"Dengan program ini saya lebih yakin untuk bid rumah lelong atau menjana pendapatan yang lebih jitu. Tuan Firdaus penyampaian santai tapi mudah faham."
Azrul Akashah
"Saya memberi pujian & penghargaan yg tinggi pada pihak zonlelong dlm mengendalikan seminar Ejen Lelong, pendedahan & perkongsian sangat berharga terutamanya utk individu2 yg ingin berkecimpong dlm hartanah lelong."
Saiffuddin
"Dapat belajar proses pembelian rmh lelong hinggalah ke proses claim komisen."
Hairul Nizam
"Terbaik bagi ilmu tentang lelongan. Ramai terperangkap beli lelong rumah burn, teknikal lelongan mahkamah dan pelelong"
Fatin
"Suatu pengajaran yang terbaik yang jarang orang berkongsi. Salute tuan."
Mageswaran

"Rakaman Zoom Selepas Kelas."

Rakaman Zoom Juga Disediakan Selepas Habis Kelas

Jika anda pernah sertai mana-mana kelas zoom, pasti susah untuk anda dapatkan rakaman. JANGAN RISAU!, Anda juga akan dapat rakaman zoom selepas habis program. Anda boleh tonton semula video rakaman zoom ini supaya tidak terlepas tip-tip dan info penting.(Bernilai RM199)

Rahsia & Cara untuk anda bermula sebagai Ejen Lelong akan dibongkarkan.

Ini adalah salah satu kerjaya yang tidak pernah ditelan zaman.

Kerana permintaan terhadap hartanah tidak pernah habis.

Tidak kira di mana sahaja anda berada, pasti anda pernah nampak iklan rumah lelong.

Hartanah lelong ada pelbagai jenis dan di seluruh Malaysia ada sesi lelongan.

Jadi peluang untuk anda jadi Ejen Lelong sangat-sangat luas.

Untuk tidak membuang masa anda.

Saya nak jemput anda untuk sertai Kelas Virtual Online dibawah:

Zoom - Zonlelong 01 - Start-UP_ Ejen Lelong N2_sm

"RAHSIA EJEN RUMAH LELONG"

Pada:

Tarikh: 26-03-2022
Hari: SABTU
Masa: 9:00 PM (Malam)
Lokasi: Online – Aplikasi ZOOM

Berapa Pelaburan Ilmu Untuk Kelas ini;

Kalau dijumlahkan kelas zoom dan semua bonus diatas sepatutnya bernilai lebih RM500.

Tetapi!!!

Untuk yang terawal saya nak bagi Offer Istimewa. 

TAPI TERHAD!

Untuk

100

5
Orang Sahaja Lagi!

Dengarkan Pendedahan Rahsia ini melalui Live Zoom dengan 
Yuran Pelaburan & Komitmen Serendah:

RM99
RM59

RM29

RM19

 

*Harga diatas akan berubah selepas cukup kuota 100 orang pertama

Daftar Segera Dibawah:

Sekarang zaman orang beli rumah lelong secara e-bidding. Beli secara online sahaja. Dengan tekan-tekan sahaja dah boleh beli rumah lelong. Jadi ejen lelong kena ubah cara, dah tak sama macam dulu.
Muhd Firdaus ZonLelong Like
MD Firdaus Zahari
Auctioneer & Auction Advisor

Copyright © 2022 www.zonlelong.com | Developed by MD Realty Services